Rakennus S. Bäckström

Uudisrakentaminen

Olemme olleet mukana lukuisissa uudisrakennuskohteissa vuosikymmenten aikana. Osaamisemme korostuu uudisrakentamisessa. Rakennamme kaikkea leikkimökeistä teollisuushalleihin asiakkaillemme, jotka koostuvat yksityisistä rakentajista yritykseen ja julkisen sektorin toimijoihin.

Uudisrakentaminen | Karkkila ja Uusimaa

Seuraamme jatkuvasti rakentamisen trendejä.

Tästä syystä olemme ottaneet puurakentamisen vahvasti mukaan toimintaamme. Meiltä saat jatkossa kaikki höylähirsityöt paikallisesti ja puuosatoimituksina minne päin tahansa Suomea.

Valmistamme höylähirret omassa tehtaassamme. Hirret ovat saatavilla koossa 45 x 170 mm ja 70 x 170 mm, lamellihirret koossa 92 x 170 mm. 

Paketit saa tilattua täydellisenä puuosatoimituksena sisältäen ovet ja ikkunat. Myös kasauspalvelu ns. avaimet käteen -periaatteella perustuksineen onnistuu asiakkaan niin halutessa. Kysy lisää höylähirrestä rakennetusta omakotitalosta tai lomamökistä!

Kuluttajille suunnattu uudisrakentaminen kattaa omakotitalojen rakentamisen, sekä erilaisten piharakennusten suunnittelun ja rakentamisen. Olemme laajentaneet toimintaamme myös mökkien ja kesäasuntojen rakentamiseen.

Uudisrakentamisen lisäksi remontoimme ja saneeraamme vanhoja rakennuksia. Maanrakennustyöt sähkö-putki ja iv työt hoituvat yhteistyökumppaneiden avulla. Olipa kohteesi ja tarpeesi millainen tahansa niin ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Omakotitalon ja kesämökin rakentaminen

Mietitkö omakotitalon rakentamista? Onko tontti ostettu, mutta kesämökki puuttuu?

Uudisrakentamisen palvelumme kattavat omakotitalojen, paritalojen sekä kesämökkien ja vapaa-ajan asuntojen rakentamisen. Rakennamme myös muut piharakennukset leikkimökistä autotalliin ja terasseista patioihin kaikkialla Uudenmaan alueella.

Rakennuspalvelut kotitalouksille

  • Omakotitalot, paritalot, loma-asunnot, mökit ja huvilat
  • Autotallit, autokatokset ja säilytystilat
  • Kesämökit, rantasaunat ja pihasaunat
  • Piharakennukset, kuten leikkimökit, patiot ja grillikatokset
  • Terassit ja leikkimökit

Ota yhteyttä

Rakentamisen palvelut isännöitsijöille

  • Pihalaajennukset, pihojen muokkaustyöt, viherrakentaminen
  • Tukimuurit
  • Autolämmityspaikat
  • Julkisivuremontit, seinien maalaus, seinien korjaaminen ja rappaaminen
  • Ikkunaremontit, ikkunoiden vaihdot ja ulko-ovien vaihdot

Olemme myös mukana teollisuusrakentamisessa. Laajan kumppanuusverkostomme avulle pystymme urakoimaan aina aikataulussa myös suuremmissa kohteissa. Rakennamme hallit ja pajat teollisuuden tarpeisiin.

Maatilojen hevostallit, viljakuivurit ja siilot valmistuvat myös kauttamme nopealla aikataululla. Pyydä rehti tarjous palveluistamme!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme rakentamisen ja remontoinnin palvelut Karkkilan ja Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä »